Prijs deelname Ladies Day & Night:

Prijs deelname aan de Ladies D&N €95.00 excl 21%BTW

Kleinere plek is in overleg mogelijk, neem hiervoor contact op!

• Grondplek (Afhankelijk van de locatie is dit 4 x 3 meter of 5 x 3 meter).
• Inclusief stroomvoorziening
• Inclusief alle reclamekosten, zoals Social Media en huis-aan-huis krant in de regio van de desbetreffende locatie. Per locatie kan promotie verschillen. Of reclameborden of een huis aan huis  folder in de gemeente van de georganiseerde Ladies D&N.

Extra kosten voor kraamhuur (Let op: dit komt over de deelnamekosten heen):

Boiten Marktkraamverhuur is onze leverancier van marktkramen. Deze kramen kunt u via ons huren. De factuur hiervan ontvangt u van Boiten Marktkraamverhuur zelf. Dit bedrag komt over de prijs van de grondplek heen, omdat niet iedere standhouder een kraam nodig is. Houd hier rekening mee!

Een kraam kost € 22,50 exclusief 21% BTW per dag. Dit is inclusief verlichting. Wanneer u géén verlichting wilt, kunt u dit aan te geven bij “opmerkingen” in het inschrijfformulier. Uiteraard dient u dan zelf voor verlichting in uw kraam te zorgen.

Prijslijst Boiten per 01 januari 2018
Kramen  2.15 – 3.00 – 4.00 meter € 15,00
Achterdoek 3.00 – 4.00 meter € 7,50
Verlichting € 7,50
Kraam met verlichting € 22,50

Voor meer informatie over de kramen: www.boitenmarktkramenverhuur.nl of tel. 06-53332339.

Afzegging

Aan het organiseren van een Ladies Day & Night zitten kosten verbonden. Omdat wij veel van deze kosten vóór het evenement maken, zijn wij genoodzaakt om bij afzeggingen binnen drie weken voor aanvang van de betreffende Ladies Day & Night, 50% van het factuurbedrag in rekening te brengen. Bij afzeggingen in de laatste week brengen de volledige factuur in rekening.


Agenda

Archief